Life update

Je skoro až nemožné uvěřit tomu, že už půl roku bydlíme v novém bytě. Za těchto posledních pár měsíců se  toho stalo strašně moc a bohužel ne všechny události byli pozitivní jako stěhováni do nového bytu.  Bohužel jsou to věci nad kterými člověk nemá kontrolu a tak mi nezbývá nic jiného než tak nějak akceptovat co se děje a nějak se přizpůsobit situaci. I když jsem opravdu doufala, že rok 2022 bude lepší než ty dva předešlé tak zatím je tomu spíš naopak. Každopádně věřím, že se to brzo zlomí a brzo bude všechno zase o něco lepší. 

Postupně se s přítelem zabydlujeme v novém bytě a zvykáme si na nové prostředí kde bydlíme. Jsme víc okolo vody a přírody, což nám obou vyhovuje. 

I když jsem se na zařizování bytu opravdu těšila tak musím říct, že je to fuška. S tím, že jsme neměli vlastně žádný svůj nábytek tak to bylo opravdu náročné- najít co se nám libí, držet se trochu nějakého budgetu a kontrolovat všechny balíčky které skoro vždycky měli něco špatně - něco chybělo, bylo rozbité a tak. 

Teď jsme pomalu ve fázi kdy je čas zařizovat detaily, hledat dekorace a dávat bytu ten pocit domova. I když tohle bude taky dost práce tak se nemůžu dočkat, až si jednoho krásného dne sednu a řeknu si - tak teď je byt úplně zařízený.  


ranní světlo z naší nové kuchyně, jedno z oblíbených míst v našem bytě :) 



Žádné komentáře:

Okomentovat