Fall season is here

HELLO THERE! 
ENG: After nice, long summer I can definitely feel the fall season has arrived. At some point I am still so not ready to let summer go and I would love to go for at least one more week of vacation to somewhere warm, but that's not happening any time soon, since my vacations days are limited. 

Even though I am not ready to let the summer go, at the same time I feel ready for start of something new. That's what I love about September, with the start of new season its also time for new routines, new clothes, cozy and dark night with only tea/coffee. 

To avoid this "autumn depression" I decided to really focus on what makes me happy - spending time with my boyfriend, with my friends, drinking lot of warm drink, cooking warm soups and also lately I finally started to fell much more creating so I started drawing again! God I can even explain how good this feels to spend hours just with paper and pencils and draw whatever I want - mostly fashion sketches at the moment :) 

Also lately I have so much fun with just going through Pinterest and getting inspiration for everything - outfits, art, home decor etc. 

CZ: Po krásném, dlouhém létu je teď už opravdu cítít že podzim je tady. I když pořád nejsem připravená nechat léto jen tak odejít  a strašně ráda bych letěla aspoň ještě na jeden týden někam za teplem. Bohužel to se jen tak nestane, jelikož tolik dní dovolené nemám. 

I když nejsem uplně připravená nechat léto jen tak odejít, tak zároveň jsem připravená na start nového období. To opravdu na září miluju, s příchodem nového ročního období je čas i novou rutinum, nové oblečení, útolné a tmavé večery s čajem a nebo kafem. 

Abych se letos vyhla té "podzimní depresy"tak jsem se rozhodla soustředit hodně na to co mi opravdu přínáší radost - trávit čas s přítelem a přáteli, pít hodně teplých nápojů, vařit hodně polívek a taky po delší době jsem se konečně začala cítit víc kreativní a začala jsem si znova kreslit. Bože, ani nevíte jakou mam radost a jak je to super jen  sedět hodiny s papírem a tužkou a kreslit i cokoliv jen chci - momentálně nejvíc modní ilustrace a tak :)

Taky poslední dobou trávím tolik času jen projížděním Pinterestu pro získání inspirace snad na všechno - outfity, umění, bytové doplňky. 






Žádné komentáře:

Okomentovat